Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, "Yeşil Enerjiyi Önemsiyoruz."

  • 27.04.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Nisan Ayı Meclis Toplantısı öncesi toplanan Borsa Yönetim Kurulu 1 aylık sürede Meclis'te görüşülecek Yönetim Kurulu’nun gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendirdi.
Borsa Yönetimin bir aylık çalışmasıyla ilgili Meclis üyelerin bilgilendirileceği toplantı öncesinde Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, deprem bölgesindeki halkın ve iş dünyasının yaralarının sarılması için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.
Seçer, “Üst kurumumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin başlattığı, ‘El verin ev yapalım’ kampanyası kapsamına Tarsus TSO ile Halk Bankasında ortak yardım hesabı açtık Borsa olarak 100 bin TL yardımımızın onayını da Meclisimizden aldık. Hayır severlerimizin de desteklerinizi bekliyoruz.

Yeşil Enerjiyi Önemsiyoruz.
Yeşil enerjiyi önemsediklerinden bahseden Seçer ,” 4 Nisanda LİDAŞ şirketimiz üzerinden kurduğumuz GES sistemimiz faaliyette. Mayıs Ayı içinde de Borsa binamız için devam eden GES’imizi devreye alacağız. Bu kapsamda yıllık 750 ton karbondioksit salınımına da dur demiş olacağız.” Dedi.

Seçimlerde bütün milletvekili adaylarına başarılar dileyen Seçer, “ 14 Mayıs seçimleri ardından yeni dönemde herkesin ortak beklentisi, yaşanan kronik sorunlara sürdürülebilir çözümler üretilmesi . Ülkemiz genelinde olduğu gibi kentimiz ve sektörümüz için de bu beklentimiz bakidir” dedi.







Click the banner to read this article in English or Russian

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, "Yeşil Enerjiyi Önemsiyoruz."