Meclis Başkanı Murat Kaya, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj

  • 13.05.2023
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, " Yeryüzünün en güçlü hissiyatı bir annenin evladına duyduğu sevgidir " dedi.

Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, Murat Kaya, " Varlığıyla hayata anlam katan, karşılıksız, yeryüzünün en güçlü ve en saf sevgisinin en güzel örneğini veren annelerimiz, güçlü yarınların en büyük kurucusu, hepimiz için en kutsal ve en büyük değerlerimizdir.

Çocuklarının mutluluğu, sağlığı ve en iyi şekilde yetişmesi için hayatları boyunca mücadele eden annelerimiz, ailemizin temeli, güçlü yarınlarımızın kurucularıdır. Geleceğe daha iyi hazırlanan, vatanını ve milletini seven bireylerin yetişmesinin de mimarı annelerimizdir.Dünyada annelere en çok kıymet veren bir millet olarak, onlara duyduğumuz sevgi, saygı ve değer asla azalmamalıdır.

İçimde anne özlemi taşıyan biri olarak, rahmetle andığım sevgili annemi, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yad ediyor, hayatlarını çocuklarına bahşeden, karşılıksız sevginin ve eşsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Click the banner to read this article in English or Russian

Meclis Başkanı Murat Kaya, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesaj