Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı Tarsus Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

  • 27.09.2023
  • tarsustb
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Borsa Başkanı Mustafa Teke ve Yönetim Kurulu’na ‘başarı’ dileklerinde bulunan Başkan Tepebağlı, Tarsus Ticaret Borsası’nın temsil gücü yüksek bir kurum olduğunu,, özellikle son 10 yıl içerisinde hayata geçirdiği projelerle Tarsus ve Borsa üyelerinin takdirini kazandığını söyledi.

Zengin bir kültüre sahip olan Çamlıyayla ilçesinin değerlerinin yaşatılması adına çalışmaların devam ettiğinin altını çizen Başkan Tepebağlı “Tüm kurumların yanında yer almak hizmet anlayışımızın bir gereğidir. Kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket edersek, Tarsus ve Çamlıyayla’ya gelecek yatırımlar ve yatırımcılar konusunda büyük yol kat edeceğimize inanıyorum. İğne oyası artık Çamlıyayla ile özleşti. Namrun ya da Çamlıyayla denildiği zaman ise akla iğne oyası geliyor. Şunun altını da çizerek belirtmek isterim ki, her bir iğne oyasının farklı anlam ve değeri vardır. Bizler Çamlıyayla Belediyesi olarak el emeği göz nuru iğne oyalarımıza sahip çıkıyoruz” ifadesini kullandı.
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, İğne Oyası Festivali’ne

Her zaman destek veren Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclisine de teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çamlıyayla Belediye Başkanımız İsmail Tepebağlı ve ekibinin yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Borsa olarak bundan sonraki süreçte de Sayın Başkanımızla koordineli bir şekilde, istişare içerisinde çalışmaya devam etmeyi temenni ediyoruz” dedi.

Çamlıyayla ilçesinin, Tarsus için büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yapan Borsa Başkanı Teke “Ayrıca her yıl düzenlenen İğne Oyası Festivali ile geçmişten geleceğe taşınan çok önemli bir geleneksel el sanatımızı kültürel ve sosyal etkinliğe dönüştürdünüz. Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, bunlar bizim kültürümüz açısından çok önemli eserler. Geçmiş ile bugünü birbirine bağlıyor. İğne oyasının en iyi şekilde sadece ülke içinde değil, tüm dünya ülkelerinde tanıtılması için yoğun bir gayret gösterdiğiniz içinde bizler mutluyuz” ifadesini yer verdi.

Tarsus, Çamlıyayla ve ülke gündemi ile ilgili de sıcak sohbetlerin yapıldığı ziyaret sonrasında

Borsa Başkanı Mustafa Teke ve yönetimi, Belediye Başkanı Tepebağlı’ya ziyaretin anısına hediye takdim etti.

Başkan Tepebağlı’nın, Tarsus Ticaret Borsası ziyaretinde Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Bayram, Yücel Gürbüz, İlhan Titiz ve Meclis Üyesi Nail Uçak ile Genel Sekreter Hasan Şanlı da hazır bulundu.







Click the banner to read this article in English or Russian

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı Tarsus Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı Tarsus Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.
Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı Tarsus Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.