İlçe Jandarma Komutanı Güler’den Borsaya Ziyaret

  • 22.11.2023
  • tarsustb
İlçe Jandarma Komutanı Güler’den Borsaya Ziyaret

Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Güler , Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret ederek Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Gürbüz ile bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, “Komutanımız göreve geldiği günden bu yana şehrin dinamiklerini takip eden sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog kuran ve şehrin merkezi ve ilçelerinde de sürekli aktif rol oynayan bir insan. Borsa Yönetim Kurulu olarak değerli komutanımız ve askerimizin yanındayız. Ziyareti bizleri memnun etti.” Dedi
Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, “Komutanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk, bugün kendisi de iadeyi ziyarette bulundu. Komutanımızın ilçemizde çok başarılı olacağına inancımız tam. Her zaman, her konuda istişareye ve fikirlere açığız. Komutanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Binbaşı Mehmet Güler ise, “Göreve geldikten sonra Borsa yönetim kurulumuzu ev sahibi olarak bizleri ziyaret etti. Bizler de iadei ziyarette bulunduk. Herkeste büyük bir Tarsus sevdası var, umarım bu amaçla yapılan çalışmalar daha iyi seviyeye gelir. Bizler de jandarma olarak her zaman her türlü desteğe, katkıya hazırız” ifadelerini kullandı.


Click the banner to read this article in English or Russian

İlçe Jandarma Komutanı Güler’den Borsaya Ziyaret
İlçe Jandarma Komutanı Güler’den Borsaya Ziyaret