Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyaretlere Devam Edildi

  • 22.08.2024
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyarette bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz ve Ayhan Bayram, ULAŞ Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Erhan SAY, KURBANLI Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Ömer KÖKSAL, KADELLİ Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Mehmet YILDIRIM ve PİRÖMERLİ Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Fikri KESER ‘e ziyarette bulunarak tarım kredi kooperatiflerinin dünü ve bugünü ve dünyada kooperatifçilik konularında istişarede bulundular.

Çalışanlarıyla birlikte, tarımsal faaliyetlerde kullanmak üzere ortaklarının her türlü ihtiyaçlarını sağlayarak üretimlerine katkıda bulunmayı, kooperatifçilik ilkeleri çerçevesinde dayanışmayı ve Türk tarımı ile ekonomisine hizmet etmeyi amaçlayan tarım kredi kooperatiflerinin özellikle son yıllarda çiftçinin gerçek dostu olarak önemli bir rol üstlendiği ziyaretlerde dile getirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, “Tarım Kredi Kooperatiflerimiz; köklerinde tarım olan ve tarım ekonomisinin içinden gelen bir ülke olarak tarım sektörünün ihtiyaçlarını görüyor ve anlıyor. Kooperatif ortağı olarak tüm üreticilerinin en iyiye ulaşabilmesi için de çalışmalarını sürdürüyor. Kooperatiflerimiz, Ülke çiftçisinin sadece üretim gereksinimlerini karşılamakla yetinmemekte; mahsullerini işleyip nihai ürün haline getirerek hem üreticimize katkı; hem de ülke ekonomisine katma değer sağlamaktadır.” Dedi.
TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında ziyaretlere eşlik eden Borsa Tescil Memuru Osman Şahin kooperatiflerin borsa ile ilişkilerine ve faaliyetlerine yönelik anket çalışmasını da gerçekleştirmiş oldu.
Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyaretlere Devam Edildi