Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyaretler Devam Ediyor.

  • 29.08.2024
  • tarsustb
Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyaretler Devam Ediyor.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Merkez Tarım Kredi Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Veyis KAYA ve Merkez Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Ahmet DURSUN, Huzurkent Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Ayten Gülhan TEMİZKAN ve Yeşiltepe Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Murat Fahrettin ÖRSEL ‘e ziyarette bulunarak tarım kredi kooperatiflerinin tarımsal üretime kazandırdığı ivmeyi, kırsalda yaşayan insanların desteklenmesi, tarım, hayvancılık ve diğer sektörlerde verimliliğin arttırılması konularında istişarede bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, “Öncelikle bugün Resmi Gazetede yayınlanan Bitkisel Üretime Yönelik Desteklemeler İle Diğer Bazı Tarımsal Desteklemelere İlişkin Kararda, 2024-2025 üretim sezonuyla başlayan 3 Yıllık Bitkisel Üretim Planlaması ve 2025-2026-2027 üretim yıllarını kapsayan desteklerin açıklanması çiftçilerimize ve üreticilerimize hayırlı olur inşallah.

Tarım Kredi Kooperatiflerimiz; binbir emek ve zahmetle çok zor şartlarda üretme gayreti içerisinde olan çiftçilerimize sağladığı avantajlar ile tarımsal faaliyetlerde kullanmak üzere ortaklarının her türlü ihtiyaçlarını sağlayarak üretimlerine de katkıda bulunuyor. Ortaklarının ürettikleri ürünü en uygun şekilde satın alarak kooperatifçilik ilkeleri çerçevesinde dayanışmayı ve Türk tarımı ile ekonomisine hizmeti en güzel şekilde sunuyor. Özellikle son yıllarda çiftçinin gerçek dostu olarak önemli bir rol üstlenen kooperatiflerimizin çiftçimize olan katkısından memnunuz” dedi.

TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında ziyaretlere eşlik eden Genel Sekreter Yardımcısı Ezfi Fındık Güngör ve Borsa Tescil Memuru Osman Şahin ve kooperatiflerin borsa ile ilişkilerine ve faaliyetlerine yönelik anket çalışmasını da gerçekleştirmiş oldu.



Click the banner to read this article in English or Russian

Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyaretler Devam Ediyor.