Sayın Üyemiz,

Bu bölümde sizlere aşağıda sunulan OnLine Eğitim videoları ile hizmet vermeyi hedefledik.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını kapsamında sizler için bilgilendirme eğitimleri hazırladık. Bu eğitimlere katılımlarınızı ve kazanımlarınızı öğrenmek için aşağıdaki tek soruyu cevaplamanızı rica ederiz. 

 

  


01

Aile Şirketlerinde Kurumsallaşmanın Önemi

Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından 02 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 14.00’da “Aile Şirketlerinde Kurumsallaşmanın Önemi” başlıklı bir webinar düzenlenecektir. Online olarak gerçekleştirilecek programda; aile şirketlerinin etkin yönetimi,  karşılaşılan zorluklar, aile şirketlerinin değişme uyum sağlaması, kurumsal yönetim, şirketler için aile anayasası, yönetimdeki aile bireyleri arasında iletişim ve çeşitli örneklerin paylaşılması gibi konular değerlendirilecektir.

 

Kayıt linki:  https://zoom.us/webinar/register/WN_v5APxgTjRpulD1MYJXqJ4A

 

Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Online Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği ve Türk Telekom ortaklığında yürütülen Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi kapsamında online Dijital Pazarlama Eğitimi gerçekleştiriyoruz. Kadınların pazarlama /online satış, e-ticaret mevzuatı gibi konularda farkındalıklarının artması ve online platformlarından satış gerçekleştirmelerinin teşviki amacıyla uygulanan İnternetle Hayat Kolay Projesi Dijital Pazarlama Eğitimi 3 Eylül 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirilecektir.

 

Evde kal, #OnlineKal ve bize katıl!”

 

Eğitim, her yaş aralığından kendini bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır. Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Eğitim İçeriği

Pazarlama: Hedef Kitle Seçimi, Rakip Analizi, Pazar Araştırması vb. konuları kapsamaktadır.

Dijital Pazarlama: Sosyal Medya Araçları, Ürün ve Hizmet Tanıtımı, İnternet Reklamcılığı gibi konuları kapsamaktadır.

E-Ticaret ve Ödeme Sistemleri

E-Ticaret Mevzuatı

Katılım Linki; https://form.jotform.com/202431131192945   02 Eylül 2020 – 23:59 ‘ e kadar

 

Bireyler için Finansal Okuryazarlık Online Eğitimi

Paramı Yönetebiliyorum Projesi kapsamında “Bireyler için Finansal Okuryazarlık Eğitimini” online olarak gerçekleştiriyoruz.

14 Eylül Pazartesi günü saat 17:00 – 19:00’ da siz de eğitime katılmak istiyorsanız 14 Eylül saat 13:00’a kadar yapmış olduğunuz başvuru sonrasında e-mail hesabınıza atacağımız linke tıklayarak online eğitimimize dahil olabilirsiniz.

Sen de bu eğitimde olma istiyorsan aşağıda bulunan linkten hemen kayıt olabilirsin.

Not: Eğitim ücretsizdir ve eğitime katılacak olanlara katılım belgesi verilecektir.

Eğitim Kanalı: Zoom

 

Eğitim Tarihi: 14 Eylül 2020 – Saat: 17:00

Katılım Linki; https://form.jotform.com/202333461080948

 

Asya Kalkınma Bankası (Asian Development Bank/ADB)  İş Fırsatları Semineri Hk.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız yazıda; Dünyanın en önemli bölgesel kalkınma bankaları arasında yer alan Asya Kalkınma Bankası (Asian Development Bank/ADB) işbirliğinde, Bankanın yapısı, faaliyetleri ve finanse edilen projeler hakkında Türk iş dünyasına bilgi vermek amacıyla 17 Eylül 2020 tarihinde 10:00-11:40 saatleri arasında ZOOM platformu üzerinden, “Asya Kalkınma Bankası İş Fırsatları Semineri”nin düzenleneceği bildirilmektedir.

Türkçe-İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacak olan ve ADB temsilcileri tarafından katılımcılara enerji ve ulaştırma altyapı sektörlerinde devam eden ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verilecek, Bankanın iş yapma ve tedarik süreçleri hakkında açıklama yapılacaktır.

 

Söz konusu seminere katılmak isteyen üyelerimizin kayıtlarını (İngilizce olarak) adb.tobb.org.tr adresinden en geç 11 Eylül 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlamaları hususunu bilgilerinize sunarız.

Katılım Linki; adb.tobb.org.tr

Okunma Sayısı: 499
resim